forsbitch píše:"there are 100 signed silver foil cards and only 1 special gold foil version TO BE FOUND" ..toppsfootball.co.uk
ale na limit to nevypada
no fotbal nefotbal, urcite jeste parkrat stesti zkusim. lepsi nez porad sponzorovat postu a tejden cekat na vysledek
edit - hele, ferguson ma deset titulu, ja si rikal ze uz sem to jmeno nekde slysel
Vatrasek píše:Já si ten kámen hodim! Jakožto fanoušek Man United těžko nesu, že neznáš Ria Ferdinanda, to se dá překousnout, ale že neznáš Fergiho to je skoro na pováženou
Luksa9 píše:Vatrasek píše:Já si ten kámen hodim! Jakožto fanoušek Man United těžko nesu, že neznáš Ria Ferdinanda, to se dá překousnout, ale že neznáš Fergiho to je skoro na pováženou
no jo že neznas starou bukvu z MU to je na povazenou jinac jsem fanousek LFC takze forsbitch mne nejak neurazil
Vatrasek píše:Luksa9 píše:Vatrasek píše:Já si ten kámen hodim! Jakožto fanoušek Man United těžko nesu, že neznáš Ria Ferdinanda, to se dá překousnout, ale že neznáš Fergiho to je skoro na pováženou
no jo že neznas starou bukvu z MU to je na povazenou jinac jsem fanousek LFC takze forsbitch mne nejak neurazil
ti dám bukvu Jinak Loserpoolu se moc teď nedaří co?
Späť na Otváranie boxov/balíčkov / Box breaks
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia